Visst är det skönt att få sätta sig ner ibland och vila benen, att få andas ut och ta en paus. Nu har du möjlighet att göra just det! Bänken PAUS är den första i en serie på tre. De andra två bänkarna heter VILA och RAST. Alla ser i princip likadana ut. Det som skiljer är måtten. Alla bänkarna fyller just behovet av få sitta ner och tänka på annat en liten stund.

Materialet är givetvis betong och mellan varje betongskiva så ligger det en planka av lärkträ, ett träslag som är känt för sin inbyggda impregnering. Varje bräda är lackad för den ska behålla sin lyster. Självklart går det att byta ut lärkträ mot ett annat träslag och annan bets.

Bänken PAUS kommer att stå i flera generationer, och kanske kommer dina barnbarn att sitta där med sina barnbarn någon gång i framtiden och tänka:

”På att på den här bänken satt morfars mormor eller farmors farfar!”

 

Vill du ha bänken i en mörkare gråfärg går det att blanda i järnoxid. Det blir ett tillägg på 250 kr. Vill man byta ut ordet PAUS mot något annat ord så går det att ordna (med viss reservation). Det finns bara ca 15-20 cm att skriva på. (Individuell prissättning)

 

Pris:  5495kr (inklusive moms)

Frakt tillkommer