Alla behöver vi stanna upp emellanåt och vila från vardagens alla bestyr. Det låter så enkelt, men det krävs ändå ett aktivt beslut. Och det verkar bli allt svårare att hitta de där små stunderna då man kan sätta sig ner och vila.

Det är inte förrän Du stannar upp och låter tiden gå som tanken klarnar. Så vila benen. Fundera lite grann. Andas. Kanske handlar det bara om prioriteringar, eller så måste man helt enkelt bestämma sig för att helt enkelt ta en paus.

Nu finns det en möjlighet att göra just det!

Varsågod god och slå dig ner på bänken STABIL!

Bänken STABIL består av två betongsidor och en sittdel av limträ. Betongsidorna är 400 mm djupa och behandlas med betonglack, vilket gör att de inte suger åt sig vatten lika lätt! Sittdelen är en limträbalk (90 mm tjock och 320 mm bred). Den behandlas med Roslagsmahogny, vilket gör att även den står emot vatten bättre. Standardmåttet är 1500 mm. Vill man ha den längre så blir priset ett annat.

Med andra ord. Bänken STABIL kommer att stå stadigt under flera årtionden och förhoppningsvis komma flera generationer få möjlighet att sitta ner och ta det lugnt en liten stund!

PRIS:   4500 kronor (inklusive moms)

Standardmått 1500mm.

Frakt tillkommer