Alla behöver vi stanna upp emellanåt och vila från vardagens alla måsten. Det låter så enkelt, men det krävs ändå ett aktivt beslut. Och det verkar bli allt svårare att hitta de där små stunderna då man kan sätta sig ner och vila.

Det är inte förrän jag stannar upp och låter tiden gå som jag tanken klarnar. Så vila benen. Fundera lite grann. Andas. Kanske handlar det bara om prioriteringar, eller så måste man helt enkelt bestämma sig för att helt enkelt ta en paus.

Nu finns det en möjlighet att göra just det!

Varsågod god och slå dig ner på bänken STABIL!

Bänken STABIL består av två betongsidor och en sittdel av limträ. Bänken väger en bit över 100 kilo. Betongsidorna är 40 cm djupa och behandlade med betongvax, vilket gör att de inte suger åt sig vatten lika lätt! Sittdelen är en limträbalk (9 cm tjock och 32 cm bred. Den är behandlad med Roslagsmahogny, vilket gör att även den står emot vatten mycket bra!

Den går att måttbeställa!

Med andra ord. Bänken STABIL kommer att stå stadigt under flera årtionden och förhoppningsvis komma flera generationer få möjlighet att sitta ner och ta det lugnt en liten stund!

PRIS:   3995 kronor (inklusive moms)

Frakt tillkommer